Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-10-2011 11:08:41
Vrije tijd & Tuin

Is deze site betrouwbaar

Freya schreef op maandag 3 okt 2011, 11:02: gijssie81 schreef op maandag 3 okt 2011, 10:55: kan aan mij liggen, maar ik lees nergens over welke site het precies gaat? of kijk ik nou ergens overheen?
ah, inderdaad. in de 'dubbelpost' stond wel een website vermeld en hier niet..... maar het betreft inderdaad de website www.schoennike.com.

freya


o, ok, die had ik even gemist.

haha, ik zie rechtsboven dat je zelfs nog kunt kiezen voor de nederlandse gulden als munteenheid bij de prijzen :-). dat zegt genoeg, lijkt mij. bovendien heb ik al direct wantrouwen wanneer een zogenaamd nederlandse site een .com-adres heeft (wat uiteraard niet wil zeggen dat elke website met een .nl-domein wel betrouwbaar is).