Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 06-10-2011 16:18:25
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

Ik zeg ook nergens dat minima het makkelijk hebben! maar moet je daarover dan maar blijven klagen en zeuren? dat is echt waar nederlanders goed in zijn: klagen en zeuren.

.....vraag me alleen af of we dat moeten doen; vergelijken met landen waar het erg slecht toeven is........ frappant is dan wel dat zij juist niet klagen, maar roeien met de riemen die ze hebben.

bovendien valt het me al jaren op dat de groep die het n.m.m. het moeilijkst hebben, n.l. de aow-er zonder fatsoenlijk aanvullend pensioen, nauwelijks klagen op fora. daar heb ik respect voor.

het is juist de aow-er die hoge zorgkosten hebben en nauwelijks bij kunnen klussen omdat zij daar lichamelijk niet meer toe in staat zijn.