Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 09-10-2011 13:31:59
Computers & Telefonie

Geen abonnement en toch brief van intrum justitia

Inderdaad was het niet verstandig de brief te openen, ook ik zou 'm ongeopend retour sturen met de vermelding dat de geadresseerd op het adres onbekend is.

zou ik nu alsnog doen, desnoods vermelden dat de post ten onrechte is geopend.

als de brieven aan de andere kant blijven aanhouden, dan zou ik een keer contact opnemen met de verzender en laten aantekenen in hun dossier dat u op uw adres post ontvangt voor iemand die niet bekend is bij u (ze kunnen op basis van de naam en het adres vast het dossier erbij vinden, zo niet vraagt u aan de telefoon of u de brief mag openen om een dossiernummer te achterhalen), vraag om de naam van de de persoon die u aan de lijn hebt en noteer die naam en de datum en tijdstip van het gesprek. als er daarna nog post volgt, deze retour afzender blijven sturen t.a.v. de persoon waarmee u heeft gesproken o.v.v. datum en tijdstip dat u die persoon heeft gesproken.

desnoods schrijft u elke keer dat u dit doet het ergens op, zodat u ook een dossier aan het opbouwen bent.