Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rechtvader - 09-10-2011 18:34:32
Geldzaken & Recht

Smaad en laster

Hoi robtien,


daar ben ik zelf achter gekomen en omdat ik niet veel er nu over kan zeggen zal ik het wel doen als er meer info over is.


in de zaak van u en u zoon zal ik u anraden wand als er smaad en laster is gepleegt wel voorberijd zijn ivb met een lateren rechtzaak die mis er aan komt/zult komen maar internet id of tewel idfroude wat in houd dat je persoon zig voor doet via zijn naam of degerlijks nemen ze meestal wel heel erg op ,ik wens u en u zoon sterkten toe ik kan alleen zeggen als ik u was wel goed voorbereid zijn voor het gebval er wel wat mee gedaan word zal ik wel als het mogelijk is als er niks van klopt dat de persoon dus valse aangifte gedaan heeft zekker wel aangiften doen tegen de persoon in kwetie mits het niet onderling is op te lossen.als de persoon die aangifte gedaan heeft tegen u zoon de aangifte niet in kan trekken of de 8 dagen voorbij zijn ivb met het intrekken van de aangifte.nogmaals veel sterkten toegewens namen mijn en mensen die het zelfden mee maken of mee gemaakt hebben.