Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edithk - 12-10-2011 13:32:35
Vrije tijd & Tuin

Zelf boeken verkopen bij bol of toch beter elders?

Ik heb vrij veel ervaring met boeken verkopen zowel via boekwinkeltjes als bij bol. beide bevallen prima. er zijn wel verschillen.
bol accepteert alleen boeken die een isbn-nummer hebben. dat betekent dat je daar alleen geregistreerde boeken kwijt kunt en niet al te oude. het voordeel van bol is het enorm hoge bezoekersaantal. een beetje courant boek ben je dan ook snel kwijt.
in mijn boekwinkeltje op boekwinkeltjes.nl plaats ik oudere boeken en boeken zonder isbn-nummer. het duurt hier soms wat langer voor een boek verkocht wordt. het persoonlijke contact dat je met een koper hebt vind ik leuk. vaak heb ik al gehoord dat mensen heel blij zijn met een boek, dat ze soms na lang zoeken gevonden hebben.
er zijn ook boeken die zoveel op internet worden aangeboden dat het nauwelijks de moeite waard is om daar inspanningen voor te leveren. die boeken breng ik naar de kringloop o.i.d.