Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

westhoekje
westhoekje - 13-10-2011 07:04:05
Geldzaken & Recht

Uit de tweede hand

[quote=simonlebon schreef op dinsdag 11 okt 2011, 00:54]ten eerste mag er met dit soort geschil (het defect zit in de meter) niet zomaar afgesloten worden.

ten tijde van dit gebeuren schijnt dhr. des huizes (zoals dat zo mooi heet) afwezig te zijn geweest.
er is al een betalings regeling (zoals eerder aan gegeven) en er is duidelijk te verstaan gegeven dat bij niet betalen de meter zou worden afgesloten.

en dat staat zo een vrouw met kinderen mooi voor het blok.
voor alle duidelijkheid: ik vind dat dit een beroerde rotstreek is van oxio dat voor de zoveelste keer riekt naar machtsmisbruik.
voor de wolven gegooid / je hebt maar te doen wat zij zeggen en als het mis gaat moet je zelf voor de onstane schade opdraaien.

de bewoners hadden eigenlijk een schade vergoeding behoren te krijgen want voor het zelfde geld was het hele huis + inwonenden naar kingdom come gevlogen.