Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bouy13 - 16-10-2011 14:59:34
Huishouden & Energie

Vloertegel schoonmaken

Ik denk niet dat u een beter resultaat krijgt met uniforte middel dat met groene zeep!alleen uw portemonnee wordt lichter.
ik heb nu de half van mijn keuken vloertegels met groene zeep schoongemaakt.geen vlek meer maar geen glans meer.....aan de hand van een nieuwe tegel( ik had te veel tegels gekocht), heb ik kunnen constateren dat ik de oorspronkkelijke uitstraling van de tegels terug heb .het is niet anders! wij hebben een heel maat tegel gekocht.maar om toch een beetje glans terug te krijgen , heb ik de vloer met een vloerreiniger met glans van hg(geen polish!!!!!).en ik moet zegen:het is resultaat is aardig.ik zie niet meer het verschil tussen de behandeld deel van de keuken en de rest.die product laat een film op de vloer die de kleuren verdiepen en een beetje glans geeft.het kan weer zonder probleem met groene zeep weg gedaan.
succes.