Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 16-10-2011 18:01:29
Auto & Vervoer

Autolak beschermen tegen slijpen

Wd40 ken ik niet. ik gebruik al jaren nog dezelfde spuitbus van 300 ml van molykote, "snelle roestoplosser". ik zal dat destijds bij een auto-onderdelenwinkel, bouwmarkt of misschien wel halfords gekocht hebben. ik las ergens op een forum (zundapp forum) dat gamma (dus missschien ook karwei?) vorig jaar nog roestoplosser van hg in een klein flesje verkocht. je zou daar dus eens kunnen kijken. kijk anders in een winkel voor auto-onderdelen of ze het daar verkopen of een tip hebben waar je roestoplosser kunt kopen. let s.v.p. op dat je het niet verwart met roestomvormer.
ook opletten dat als je de bout eenmaal met behulp van een roestoplosser losgedraaid en verwijderd hebt, en een nieuwe bout indraait, dat je af en toe controleert of hij nog goed aangedraaid zit.

vr.gr.