Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sieger veenstra
sieger veenstra - 17-10-2011 11:11:30
Computers & Telefonie

Welke pc?

Ik ga er even vanuit dat je niet over een laptop hebt. ik zou op de volgende dingen letten. koopt 1 met de nieuwe generatie processors van intel (i3,i5,i7). hoe
hoger het cijfer hoe duurder. grafische kaart niet op het moederboerd (niet on-board). minimaal 4 gb geheugen met windows 7 64-bits besturings systeem(meest nu geleverd). door die 64 bits gebruik je niet helemaal je 4 gb geheugen.
het werkt prima hoor. maar let op dat er ruimte is om evt. later je gehugen bijv. kunt uitbrieden tot 8 gb. zeker bij een 64 bits. dan gebruik je je systeem optimaal (sneller). als je hem alleen maar 'licht' (internetten, correspondentie, foto's, mail, lichte spelen enz.) gebruikt dan is een i3( of i5)genoeg. zwaarder gebruik dan i7, maar ben je aanzienlijk duurder uit. minimaal 500 gb opslag geheugen. harde schijf verdeeld in een c en d partie. 1 usb 3 erbij zou ook mooi zijn, maar usb 2 volstaat wel.
laatst 12 jaar alleen maar gewacht op aanbieding bij lidl of aldi. merk targa of medion.
1 keer een vervelend probleem gehad, maar is door garantie goed opgelosd. bij lidl en aldi veel voor weinig geld. mijn laatste (aldi) medion i5, 4 gb en 750 gb opslagcapiciteit, 2 parties, windows 7 home preminum 64-bits € 600.nu al twee jaar en geen problemen. een targa van lidl 8 jaar gehad. je kunt ook een plaatselijk (vertrouwde) pc-shop binnen lopen. zelf houd ik niet van de elctonica zaken, maar dat is meer mijn gevoel, hoeft dus niet perse slecht te zijn. succes.