Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 18-10-2011 20:04:22
Vrije tijd & Tuin

Leukste shopstad van nederland??

Hallo acerc,

wil je een dag je shoppen of wel een weekje weg (en in een hotelletje)?

mijn mooiste shopsteden zijn haarlem, maastricht en zutphen. daar kun je een hele dag zoet zijn met winkel in, winkel uit en een leuk terrasje pakken.

wil je een tamelijk op outlet gerichte dat, dan is maasmechelen de grootste, je zit dan wel net over de grens in belgiƫ. kom je uit limburg dan is het niet ver!

maar ik zou als ik jou was dat outlet idee laten varen en in de vakantie de kleien oude plaatsen in nederland bezoeken. als je elburg niet kent . . . is erg leuk, knus en wat een ander ook al zei: alkmaar, je zult er geen outlet vinden, maar veel winkels met een erg andere mode dan bij jou thuis (tenzij je juist uit alkmaar komt). wat van ver komt is toch leuker.

$ucce$,

erky