Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
seeker - 24-10-2011 12:14:04
Huishouden & Energie

Prijs drogisterijartikelen

Deze discussie is al 4 pagina's lang maar heb nog niemand horen zeggen dat je in nederland juist op aanbiedingen af moet gaan.

het klopt inderdaad dat a merk verzorging artikelen in nederland in de drogisterij duurder zijn, echter wanneer je 50% kassa korting krijgt dan valt dat reuze mee. zo heb ik tijdje terug ruim 8 axe artikelen gekocht en daar kreeg ik dus 50% korting op de totaal prijs.

dus ik heb voor komende jaar en jaren want ik doe er vrij lang mee dus axe in gekocht en persoonlijk heb ik liever een nederlandse axe deo of shower gel dan een duitse, want ik hou niet zo van de duitse taal en het is snellere om gewoon even de kruitvat naar binnen te lopen.

en zelfde heb ik met rexona gedaan, ook voor 50% korting in gekocht en aangezien rexona goedkoper is dan axe komt dan neer op ongeveer € 1,40 per deo bus.