Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruitenheer - 24-10-2011 20:16:22
Geldzaken & Recht

Woz in beroep gaan of niet?

[quote=1paul schreef op zaterdag 22 okt 2011, 17:57]wie heeft die uitspraak gedaan dan???
in iedere procedure waarin iemand naar de waarde van een eerder jaar verwijst, kun je een dergelijke opmerking lezen.

[quote=1paul schreef op zaterdag 22 okt 2011, 17:57]natuurlijk kun je zeggen de waarde van voorgaande jaren is niet relevant voor dit jaar maar ik vind dat als een gemeente iets op zeg 200.000 euro waardeert het ene jaar dit ook iets zegt over andere jaren, is er een daling op de woningmarkt daalt de waarde van jouw huis mee naar mijn idee, andersom geld dit ook denk ik zo...
er is geen uniforme woningmarkt. hierdoor kunnen woningen die ogenschijnlijk goed vergelijkbaar zijn, toch een andere waarde-ontwikkeling hebben.

[quote=1paul schreef op zaterdag 22 okt 2011, 17:57]je kan het in ieder geval aanhouden als referentie denk ik, je kunt trouwens zelf via het kadaster (kost paar euro per woning) de waarde opvragen zoals dit bij hen vermeld staat, verder heeft de gemeente jou toch referentie woningen opgegeven denk ik die hun waardebepaling ondersteunen althans dat doet men hier altijd, ook hier kun je kijken of jullie woning verschilt met die referentie woningen qua onderhoud of "luxe", eventueel iets meer verbouwd enz...

bij het kadaster kun je voor € 2,95 per postcode alle recente verkoopcijfers opvragen. het kadaster heeft echter niet gecontroleerd of het een reele verkoop is geweest.