Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

d.
d.braat - 25-10-2011 20:45:27
Computers & Telefonie

Mondelinge afspraak

Ieder verhaal heeft 2 kanten, dus hier een reactie vanuit strategaweb zelf.

op 11-08-2011 is er inderdaad een trail versie voor stream hosting afgenomen waarvan geheel vrijblijvend 30 dagen gebruik gemaakt kon worden. uw zoon heeft deze uitgeprobeerd en heeft besloten daar verder geen gebruik van te maken. geen probleem verder en dat kon gewoon, nogmaals deze trail versie is geheel vrijblijvend zonder enkele verplichting na 30 dagen beƫindigd.

echter het gaat hier om andere dienst, om precies te zijn op 25-08-2011 (nog voor het verstrekken van de trail periode streamhosting) is er via een elektronisch bestelformulier via de website een betaalde versie webhosting aangevraagd. die dienst is door ons netjes geleverd.
na "aanvinken" ik ga akkoord met de leveringsvoorwaarden, word een overeenkomst aangegaan voor 1 jaar.
de klant kan altijd zelf opzeggen via ons klantensysteem.

er is echter nooit opgezegd en ook nooit een reactie naar aanleiding van onze facturen en aanmaningen ontvangen. op een gegeven moment schakelen wij dan inderdaad ons incassobureau in en hebben deze zaak uit handen gegeven. pas vandaag nu deze zaak erg uit de hand is gelopen, dient u middels een schrijven ons mede dat u de overeenkomst wil laten vernietigen.
dat is wel erg laat, betreuren het dat u het zover heeft laten komen.

wat we ook niet begrijpen is dat u als ouder wel toestemming heeft gegeven voor het starten van een internet radiowebsite voor uw minderjarige zoon, daar heb je echter wel een combinatie van betaalde internetdiensten zoals domeinregistratie, stream-, en webhosting voor nodig.................