Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

d.
d.braat - 25-10-2011 23:01:43
Computers & Telefonie

Mondelinge afspraak

[quote=vladja schreef op dinsdag 25 okt 2011, 21:03]d.braat heeft lbrekelmans je gebeld, dat jij je nu ook als nieuweling jouw reactie komt geven? of was je toevallig ook die vaste klant?

trouwens d.braat, na die eerst overeenkomst weet je toch dat je te doen hebt met een 15-(minder)jarige bij de volgende overeenkomst? je moet toch weten, dat die niet zomaar overeenkomsten kan sluiten. zeker als je - als 14-jarige - (zoals vaste klant kbrekelmans schrijft), "handlichting" gekregen hebt van de rechter tegen alle nederlandse wetten in.

leg eens uit hoe dat zit met de hoogte van de incassokosten, tenslotte wordt dat incassobureau door jou ingehuurd?

vladja



beste vladja,

handlichting??? nee, in dit geval helemaal niet nodig, ik ben mede-eigenaar en medeverantwoordelijk voor strategaweb en ik ben een volwassen persoon!
overeenkomsten worden dus zeker ook met mij aangegaan of afgesloten!

heb jij mijn antwoord eigenlijk wel goed gelezen?
ts of zijn zoon had het contract wat is afgesloten heel makkelijk op kunnen zeggen. het had het zeker niet zover hoeven komen en vandaag pas met een opzegging komen is zeker niet handig ! voor de tarieven en hoe het bedrag zo hoog is opgelopen verwijs ik je naar het incassobureau of ts.