Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 27-10-2011 08:52:05
Vrije tijd & Tuin

Oordoppen

Beste remi,
oordoppen dempen alleen de geluiden en meer ook niet! al koop u peperdure op maat gemaakt oordoppen, zult u door altijd iets horen, als is het maar uw eigen hartslag die dan meer oorbaar is!
mijn op maat gemaakte oordoppen van het bedrijf, (kosten: iets meer dan 350€) leveren niet dat gene wat ik wil.
nu koop ik simpele oordoppen van rubber bij bouwmarkt of drogisterij en ben heel tevreden hiermee. de ruis die men hoor en het hartslag zijn weliswaar hoorbaar, maar geloof u mij, u wennen op korte termijn eraan!
geluid van buitenaf of van snurkende partner zijn nog hoorbaar maar niet meer storend. kwestie van wennen zoals ik zei....
de tikkende klok zou ik in de prullenbak gooien :-))
mijn tikkende hartklep prothese was een slaap/storingsfactor voor mijn vrouw die nu ook de oordoppen gebruik en nu tevreden en rustig kan doorslapen!

m.v.g. robert