Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 28-10-2011 23:42:09
Vrije tijd & Tuin

Oordoppen

[quote=orgelmuts schreef op vrijdag 28 okt 2011, 22:19][quote=traporgel schreef op vrijdag 28 okt 2011, 12:56]vanaf mijn 7e jaar klant bij de kno arts. dus al meer dan 50 jaar. 23 operaties ondergaan. dus u begrijpt, gedokter enz. en jawel hoor, eindelijk kon het, een gehoorapparaat. binnen 4 weken als gevolg van de afsluiting van de gehoorgang gigantische ontstekingen. inmiddels ben ik voorzien van een hoortoestel in de vorm van een baha ( een schroef in je schedel en daar klik je het apparaat op). dat was de aanloop. ook bij gezonde oren en gehoorgangen, kan het dichtproppen van de gehoorgang negatieve gevolgen hebben. iemand noemde de hartruis in je oren. realiseert u zich dan ook dat vanwege de dichte prop, het trommelvlies écht wel 'op z'n donder' krijgt, immers de situatie van afsluiting is niet conform de normale biologische gang van zaken.

als u dan toch oordoppen meent te moeten hebben, vergeet dan 'goedkoop'. want juist die "dure" zijn de doppen waar de gehoorgang niet dichtgemetseld is met een geluiddichte prop.

en als het geld dan toch de doorslaggevende reden is om uw oren (mogelijk) te verknallen, dan is er toch nog een goedkopere manier: een kussen. tienminuten stevig aanduwen. nooit meer last van de snurker. ;-p


@traporgel

ik ben toch wel blij dat mijn man niet voor uw "goedkope" oplossing heeft gekozen! :-)


de alpine sleepsoft zijn binnen en heb ik in gehad. het geluid is wel minder, maar heb t nog niet echt geprobeerd. dit weekend ga ik het uit proberen. en idd traporgel dit is voor mij ook niet de oplossing:) ik wil mijn vriendin op zo`n manier niet kwijjt.

mocht de alpine sleepsoft echt niet werken, dan probeer ik andere oordoppen die hier beschreven zijn uit. niet allemaal, want dan wordt het wel een hele dure aangelegenheid.