Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

godefrieda
godefrieda - 30-10-2011 00:43:37
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=edb schreef op zaterdag 29 okt 2011, 22:52]en dan in het laatste ziggo blad (zonde van onze centen) "we hebben de lokale omroepen hoog in het vaandel staan" vervolgens prijzen ze de verplaatsing huizenhoog aan en laten voorzichtig weten dat er gelijk een aantal wegvallen.
niet dat ik een boodschap heb aan de locale zenders, maar om dit nou een verbetering of ondersteuning te noemen............

goedkoper zou het in .pdf via de e-mail geweest kunnen zijn. scheelt weer papier, drukken, verpakkings/portokosten en man/vrouwuren! of geschiedt c.q. geschiedde dit via en sociale werkplaats?

straks kan ik niet meer op 11 november 2011 naar l1tv kan kijken naar de start van het carnavalsseizoen! de regionalezenders zijn toch al op de bandbreedte geïnstalleerd. upc, caiway, rekam e.d. kunnen het wel allemaal doorgeven de regionalezenders.