Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 31-10-2011 12:37:28
Vrije tijd & Tuin

Oordoppen

Beste remi,

oordoppen worden ook wel oorstukjes genoemd, zo zijn er verschillende oorstukjes, voor weer verschillende doeleinden. hiermee bedoel ik dat ze voor een hoortoestel zijn, of andere functies.

mijn advies, ga dan naar een audicien en laat daar een, op uw oor passend oorstukje maken. vertel er wel bij waarvoor u het wilt gebruiken, zo zijn ze bv voor het zwemmen en douchen speciaal gemaakt om geen vocht door te laten. dit indien u b.v. een gaatje of beschadigd trommelvlies heeft. dit oorstukje werkt ook vrij goed tegen harde geluiden. het wordt door middel van een pasta in uw oor gestopt en moet enkele minuten blijnven zitten, het oorstukje is dan precies passend voor uw oor gemaakt.

om de kosten hoeft u het niet te laten, voor plusminus € 25,- bent u, voor jaren geholpen.

m.vr. gr. ineke l