Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

luky1951
luky1951 - 31-10-2011 23:30:05
Huishouden & Energie

Oude behang verwijderen?

Als het goed is, mits de oude laag behang goed zit, kun je rustig over het oude behang heen hangen, maar over wat voor soort fleece behang heb je het.
heb je het over het echte glasvezel behang, of over het namaak vezelbehang van papier? het echt glasvezel behang moet moet worden aangebracht met speciale wand-lijm, op een kale stucwerk, en kan je dan in elke kleur krijgen die je hebben wil, en echte glasvezel is mechanisch zeer sterk, zeer makkelijk te verwerk, elke baan is exact 1m breed, je smeert de muur in met wandlijm, je hebt geen patroon dus lengte afklippen en er tegen aan. wel oppassen voor je handen, want er zijn mensen die gevoelig zijn voor glasvezel, is hetzelfde als engelenhaar!
trouwens als wij vroeger verhuisde naar een woning van een wbv, dan zaten er reeds 6-8 lagen op de muur, er bestonden toen nog geen behang-afstomers, dus hup het nieuw behang werd laag 9 of 10, no problem.