Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rvegt
rvegt - 02-11-2011 14:06:40
Computers & Telefonie

Mondelinge afspraak

[quote=tdehond schreef op woensdag 2 nov 2011, 13:11][quote=rvegt schreef op woensdag 2 nov 2011, 12:40]hulde en respect voor het incassobureau. na mijn schrijven kreeg ik vandaag een excuus brief waarin is aangegeven dat het incasso traject onmiddelijk is gestopt en de samenwerking met strategaweb is opgezegd.

het zou strategaweb sieren als zij hetzelfde zouden doen.

mooi zo.
copie van deze brief naar strategaweb met het verzoek om afblazen vordering schriftelijk te bevestigen.
het is nl niet denkbeeldig dat strategaweb een ander incassobureau inschakelt.

alle correspondentie in map doen en minimaal 5 jaar na z.g. einddatum overeenkomst bewaren.



met stategaweb ben ik nog niet klaar. uiteraard wil ik eerst van hun op schrift dat er geen overeenkomst is of was, zodat ze hier niet op terug kunnen komen. tevens loopt er nog een onderzoek van de kvk betreffende het handelen van een minderjarige onder een kvk nr. zoals in eerdere berichten is gemeld kan door een rechter een uitzondering worden gemaakt (handlichting) echter geldt dit voor personen van 16 jaar en ouder.... en dat is hier niet het geval. is het kvk nummer aangevraagd door een volwassene, dan is de 14 jarige "directeur" in loondienst en mag hij alleen "klusjes" opknappen en zeker geen overeenkomsten afsluiten. is hij niet in loondienst, dan mag hij zowiezo geen overeenkomsten uit naam van een bedrijf afsluiten. dus ik vermoed dat de kvk hier ook nog wat over te zeggen heeft.