Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 03-11-2011 07:37:30
Computers & Telefonie

Mondelinge afspraak

@d.braat,

persoonlijk vind ik het een totaal ongeloofwaardig verhaal. nergens wordt meer beschreven of er daadwerkelijk een overeenkomst tot stand is gekomen en of er daadwerkelijk een vinkje staat bij de overeenkomst op internet. eerst was het verhaal dat er via een bepaald ipadres sprake was van een overeenkomst, waar wordt dit gestaafd in jullie betoog? nergens. daarnaast als jullie inderdaad alles op band hebben, zouden jullie als 'bedrijf' de incasso niet gestopt zijn. in mijn ogen zegt dit genoeg over jullie laakbare handelingswijze en zijn jullie er kennelijk van overtuigd dat dit voor een rechtbank geen stand zou gaan houden. zelf willen niets aanleveren van bewijsmateriaal, komt zeer knullig en amateuristisch over. kennelijk heeft iemand bij jullie een 'gat' in de markt ontdekt, maar heeft totaal geen idee over het houden van een bedrijfsvoering. dat leidt tot dit soort perikelen.

verder heb ik totaal niet het idee dat ts ergens in paniek is geraakt, wel heb ik het idee bij jullie.

echter leugens en verwijten op dit forum, het vermelden van de naam van het bedrijf ect. daar hebben wij wel moeite mee, door alle verzonnen en negatieve berichtgevingen hebben wij momenteel te maken met inkomstenverderving. mensen laten zich meeslepen en hebben soms uitgesproken meningen terwijl ze het fijne er niet van weten

als jullie dit laster vinden, zou ik zeggen, span een geding aan, maar gezien het feit dat jullie kennelijk de incasso terugtrekken, lijkt mij dit geen optie want jullie slaan een compleet figuur bij een rechter.

maar vooral het terugtrekken van de incasso als jullie gelijk hebben, strookt totaal niet met de werkelijkheid. indien jullie echt gelijk hadden, bleef de incasso overeind staan. daarnaast hoop ik dat veel mensen dit forum zullen lezen, voordat zij in zee met jullie gaan.