Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-11-2011 13:18:37
Geldzaken & Recht

Betrouwbaarheid saldo dipje.nl

Geachte dames en heren,

ik heb zelf helaas in het verleden ook een minilening lening afgeloten bij http://www.minilening.nl dit was in augustus van dit jaar. dit bedrijf viel toen al onder de regels van de afm. er zijn een hoop dingen gebeurt die ik heb uitgezocht en waar de regels zijn overtreden.
ik heb de afm dit gemeld en zei vertelde dat ze hier druk mee bezig zijn, maar adviseerde mij om een dossier op te bouwen. mijn man is jurist en wij hebben al een goed dossier gemaakt. wat wij nu hebben gedaan is een stichting opgericht om nog meer gedupeerde te kunnen helpen.
wij willen nu met een grote groep gedupeerden de zaken aanhangig maken bij de afm en het kifid (is het originele klachten instituut).
wij hopen dat jullie je willen aansluiten om zo een sterke zaak op te bouwen. onze nekharen gaan overeind staan van de verhalen die de directeur tim wijnen in de media vertelt over zijn bedrijf, alsof het hebben van een vergunning een vrijkaartje is om mensen de afgrond in helpen. echter heeft mijn man vele zaken gezien die niet volgens wet en regelgeving gaan.
wij zullen binnenkort de media ook inlichten over deze stichting, zodat we nog meer gedupeerden kunnen aanspreken.

wat vragen wij:

u kunt zich aanmelden bij onze stichting via stichtingminilening@hotmail.com, u hoort dan van ons wat de stappen zijn die we gaan ondernemen.
let wel; helaas kunnen wij door onze eigen ervaring alleen de diensten van minilening.nl aanpakken. wij kunnen u dus niet helpen bij andere aanbieders (deze hebben namelijk geen vergunning)

bij voorbaat dank.