Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 12-11-2011 09:16:34
Voeding & Gezondheid

Schoenen met dikke zolen

[quote=ciseleren schreef op zaterdag 12 nov 2011, 08:40]wel, ik heb de schoenen gekocht in mijn vakantie en ze liepen heerlijk.
maar nu het winter wordt heb ik voor een leuke prijs een paar sportschoenen gekocht en nu loop ik in en om het huis veel, en niet met mijn gedachten bij....rechtop lopen en mijn voeten recht zetten.....maar gewoon wat stiefelen en nu vind ik ze eigenlijk niet meer zo prettig lopen en vraag ik mij inderdaad of of de podoloog gelijk heeft en ik blijvende schade kan oplopen.



u zou een bezoek aan de neuroloog kunnen brengen om te beoordelen of u een hulpmiddel voor de klapvoet nodig heeft. ik denk dat in dat geval deze schoenen geen goede optie zijn.