Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 12-11-2011 10:34:41
Elektronica & TV

Vetluis,wasluis

"als die per ongeluk eens iets adviseren wat u al gezegd heeft."

per ongeluk lijkt me sterk. tenzij u bedoelt, dat het u niet interesseert wat anderen hebben gepost.

hoe je het ook went of keert, wasluis komt altijd van verstopping door te veel wasmiddel en wasverzachter. ik heb overigens nog nooit wasluis gehad. niet in mn siemens en ook niet in de miele die ik nu heb. was meestal op 40 graden. de zeer vuile werkkleding van mn man gaat op 60 graden en de enkele witte was die ik heb op 95. nooit geen probleem gehad. olie, vet, inkt of bloed bv gaan er met niet een wasmiddel uit. ook niet op 100 graden. meeste kleding kan niet eens zo heet gewassen worden. vlekken in witte kleding gaan er nog het beste uit door het even in een heel lichte chlooroplossing te zetten.

waarom verder de automaat leeg laten draaien terwijl je ook heel goed met azijn kunt wassen? ruikt nergens naar, maar is dat erg? ter informatie: de chemische geurstoffen in waspoeder en wasverzachters bestaan voor 95 procent uit gevaarlijke petrochemicalien en die zijn carcinogeen! dus daarop moet je keuze al helemaal niet op gebaseerd zijn.