Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gajnieuw
gajnieuw - 21-11-2011 12:21:08
Voeding & Gezondheid

Mislukte sterilisatie zwangerschap tweeling

Ik vraag ten mij ten eerste af heeft u een folder gekregen waar in stond dat ook al heb je een sterilisatie gedaan het altijd weer goed kan groeien? en hebben ze dit ook nog eens mondeling aan u verteld?
mijn man is na 2 prachtige kinderen ook gesteriliseerd. en toen wij daar kwamen hebben wij ten eerste geen folder gehad en hebben zit dit ook niet verteld. dit vernam ik begin van dit jaar pas via onze huisarts.
als u deze informatie niet heeft gehad kun je altijd kijken of je iets kunt doen via een advocaat. maar hou er rekening mee dat het jou woord tegen dat van de arts is. ten tweede vind ik dat u vrouw wel heel snel is zwanger geraakt na een sterilisatie. heeft u geen second opinion aangevraagd in een ander ziekenhuis. ik heb het idee dat er toch iets fout moet zijn gegaan. ga in ieder geval praten met een advocaat. en stuur het ziekenhuis een brief dat je niet gaat betalen voor iets wat hun niet goed hebben gedaan. wel aangetekend versturen. heel veel succes
en nog heel veel geluk met jullie dochters.