Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaneeltje
kaneeltje - 25-11-2011 19:06:15
Voeding & Gezondheid

Stroopjesvet

Wat ook lekker is, is om het blik zo;n 3 uur te koken in een pan met ruim water zodat het blik onderstaat. je krijgt dan caramel mmm.in chili noemen ze dat mangar
een chileens recept is mangartaart. bladerdeeg plakken bak je in de oven, de taart bouw je op door de mangar ( die je kunt mengen met gehakte hazel of walnoten) op de gebakken bladerdeeg te smeren en ze te stapelen. sluit af met een laagje mangar en versier met de nootjes.
wel machtig en zoet , maar pas op je eet je vingers er bij op.
(waarschijnlijk lukt het ook wel met filodeeg , maar dat heb ik nog niet geprobeert).