Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

getty
getty - 30-11-2011 15:35:39
Geldzaken & Recht

Invalidenparkeerkaart

Voor dat geld heeft u wel 5 jaar lang de kaart tot uw beschikking, dus als u het bedrag door 5 deelt, vallen de kosten per jaar wel mee?
ook mag er vaak ook nog eens gratis geparkeerd worden met een dergelijke kaart op normaal gesproken betaalde plekken, dus dan lijkt me de prijs redelijk normaal.

het verschil tussen € 0 en € 216 is wel groot, dat ben ik met uw eens. gemeenten zijn vrij om dit zelf te bepalen. gezien de bezuinigingen bij alle gemeentes op de wmo zal dit bedrag nu ingevoerd zijn. het bedrag wat u vooraf al moet betalen heeft te maken dat ze mensen en zichzelfwillen behoeden voor "kansloze"aanvragen, dus dat mensen vooraf goed nagaan of ze kans maken op een dergelijke kaart. ik denk dat als uw ouders de kaart nodig hebben er niets anders op zit om het wel te betalen.