Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-12-2011 18:12:03
Geldzaken & Recht

Kerstzegels maar geldig tot 6 januari 2011, wordt niet aangegeven.

Kerstpostzegels zijn als speciale goedkope kerstzegel te gebruiken tot 6 januari 2012, daarna tellen ze voor de gewone waarde namelijk 36 cent en moet je apart 14 cent bijplakken door postzegels van 10 cent en van 2 cent te kopen omdat de tarieven per 1 januari 2012 stijgen naar 50 cent per brief.

kerstzegels verliezen niet hun geldigheid als postzegel alleen hun speciale prijs als kerstzegel. je kunt ze ook gewoon bewaren tot het volgende jaar en ze weer in de periode dat de kerstkorting geldt namelijk van 22 november tot 6 januari als kerstzegel gebruiken, die van vorig jaar zijn ook dit jaar van 22 november tot 6 januari nog geldig zonder bijplakken ook al waren ze vorig jaar 2 cent per stuk goedkoper ;-) !

je kunt het hier allemaal nalezen http://www.kerstkaartensturen.nl/weblog/categorie/kerstzegels/">kerstzegels informatie

op een gewone brief betaal je nu nog 46 cent, een kerstzegel is dus een dubbeltje goedkoper dan een gewone postzegel en door na 1 januari op je gewone brieven 14 cent bij te plakken kan je ze opmaken of ze bewaren voor de kerstkaarten van volgend jaar, net wat je wilt. wil je na 1 januari nog kerst of nieuwjaarskaarten versturen dan mag je ze tot 6 januari nog gebruiken daarvoor.