Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-12-2011 14:52:46
Geldzaken & Recht

Betrouwbaarheid saldo dipje.nl

Pino123 en rjw,

sinds januari dit jaar zit ik in de ww. alles wat ik bijverdien wordt afgetrokken van mijn uitkering. dus bijverdienen lost in mijn geval niks op. er kwam een moment dat ik er niet meer uitkwam en incasso's achter mij aan kreeg. dus saldodipje was voor mij een oplossing.

sindsdien inderdaad iedere maand bedragen tussen de 300 en 500 euro geleend en netjes terugbetaald. want ik had nou eenmaal een gat dat iedere maand gevuld moest worden.

ze wijzen de 50 euro af! en verzoeken mij een hoger bedrag dan 50 euro te lenen. waarom zou dat zijn? omdat ze niks verdienen op de 50 euro die ik wilde lenen voor deze maand. dat is toch oplichting!? ze wijzen dus niks af maar willen nog meer geld verdienen aan hun een vaste betrouwbare klant. erg triest dit!

ik ben klaar met ze!