Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-12-2011 14:32:59
Huishouden & Energie

Wat moet verzekering vergoeden bij schade badkamer door lekkage?

Tenormin schreef op maandag 26 dec 2011, 13:59: als u tegels bedoelt zal univé die muur willen vergoeden. die tegels zijn niet meer te koop. echter, er zijn immers contrasterende tegels die u zou kunnen kiezen (in het budget van uitkering verzekering) wat zelfs de badkamer zou kunnen "opleuken". bij lekkage aan plafonds word wel het hele plafond gewit; dat zou pas "geen gezicht" zijn.

wat univé bedoelt, is zeer duidelijk door vraagsteller aangegeven, namelijk alleen de tegels vervangen, die beschadigd worden bij het herstellen van de lekkage en niet het hele oppervlak. want dat is nou precies wat vraagsteller wil en univé niet levert.

ik weet niet hoe jouw huis eruit ziet, maar bij mij zitten (lekkende) afvoeren in de badkamer niet in de muur, maar op het punt waar het water naar toestroomt en dat is naar beneden.

vladja