Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-12-2011 21:11:49
Computers & Telefonie

Pretium volgt besluit geschillencommissie telecommunicatie terugporteren telefoon niet op.

Liebe roliemoppy,

ik ben wat laat. aangezien u al bij de geschillencommissie bent geweest en omdat pretium de afhandeling van uw zaak saboteert, blijft er voor u niets anders over dan de aanpak (ongeveer) volgens 'situatie 2' uit http://herrdoktoroetker.angelfire.com/">de telefoongids te volgen. dat komt neer op een nieuwe telefonieaansluiting met een nieuw telefoonnummer bij een andere aanbieder dan pretium. verder alle geld terugboeken, de rest weigeren te betalen en tenslotte de incasso afpoeieren. hoe u dat moet doen staat allemaal uitgelegd in de telefoongids.

u moet deze stappen wel aankondigen met de redenen waarom en dat is in de eerste plaats de geschiedenis, die u heeft meegemaakt. hoewel de voorbeeldbrieven in de telefoongids niet precies passend zijn voor u, kunt u daar toch veel nuttigs en inspiratie aan ontlenen.

gesundheit!
herrdoktoroetker