Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-01-2012 17:17:50
Huishouden & Energie

Wat moet verzekering vergoeden bij schade badkamer door lekkage?

Beste vladja, het feit dat ik jouw bijdrage niet kan waarderen zit 'em niet in het feit dat jij iets zou stellen wat ik niet wil horen maar is gelegen in het cynisme waarmee je andere reacties afpoeiert als zou de reactie van deze mensen van minder waarde zijn. ik ga er vanuit dat een ieder die de moeite neemt te reageren op mijn vraag, dit met de beste intenties doet en dus iets meer respect verdient, zelfs als hun reactie van weinig kennis zou getuigen. mbt de feiten: je stelt zelf dat mijn verzekering alleen de werkelijk geleden schade vergoedt en dit is natuurlijk correct. de discussie gaat mijns inziens nu over de definitie van schade: voor de lekkage had ik niet alleen een goed functionerende badkamer maar ook een badkamer die cosmetisch een geheel was. mijns inziens zorgt deze lekkage voor schade op 2 vlakken:
1. de technische schade waar het vervangen van leidingwerk, sloopwerk,
renovatiewerkzaamheden en nieuw tegelwerk bij horen.
2. omdat de huidige tegels niet meer verkrijgbaar zijn en we dus met een andere
tegel moeten gaan werken heeft dit een nadelig cosmetisch effect. mijns
inziens ook zeker schade als direct gevolg van de lekkage!

waar ik nu naar zoek is met feiten onderbouwde argumenten, en nee het maakt niet uit of het niet in mijn voordeel is of niet. ik wil gewoon weten wat ik voor feiten kan gebruiken in de discussie met de verzekering, punt!