Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 06-01-2012 02:03:08
Voeding & Gezondheid

Trekken van verstandskies bij kaakchirurg

Normaal is het niet te noemen maar gangbaar is het wel ;-)

een consult van krap 10 minuten ter controle bij de longarts in het ziekenhuis kost 170 euro, en toen begin september een arts wel zeker een minuut naar de snijwond in mijn vinger op de ehbo had gekeken bleek dat bijna 100 euro te hebben gekost.

de weekendhuisartsenpost is ook een gouden handel, ik had onverwacht wat extra codeïnetabletjes nodig laatst vanwege een erg vervelende kriebel hoest, natuurlijk moet ik dan met een andere vaste pijnstiller stoppen omdat die twee niet samen gaan maar het betrof een herhaling van een eerder recept van de huisarts. de assistente stond erop dat ik op consult kwam want de dokter moest mij vanwege mijn kortademigheid, die ik nu eenmaal heb door andere oorzaken dan een verkoudheid, gezien hebben. ook al vond ik dat het best een dag kon wachten en ik alleen een recept nodig had, ik moest op consult komen anders geen recept. blijken die 5 minuten ruim 98 euro te kosten en de tabletjes in hun apotheek ook het dubbele.......... de verzekering betaald maar dat is natuurlijk niet echt zo want wij betalen met z'n allen en zij halen binnen.