Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
rana51 - 09-01-2012 17:35:18
Elektronica & TV

Zeep voor vaatwasmachine

Beste deon.
ik weet niet wat er allemaal gezegd wordt maar,heb een miele gehad en die was 19 jaar oud door de verhuizing moest ik hem laten staan.toch deed die het nog steeds1x wat moeten vervangen iets van 7 euries.je moet je rubbers wel altijd schoonhouden wat ik dan ook regelmatig doe en ontvetter 1x in de mand die spoelt alles schoon.natuurlijk is het zo alle waar naar zijn geld en de meeste huishoudelijke producten staat nog maar een levens duur van 5 jaar voor.
kwaliteit is niet meer wat het vroeger was. met dit antwoord kan je niet veel maaar wat die monteur zegt daar geloof ik ggeen snars van informeer eens bij andere bedrijven(monteurs) heel jammer voor je al die kosten