Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
ferryvl - 10-01-2012 00:06:56
Voeding & Gezondheid

Schoonmaken gietijzeren pannen

Als een stalen of gietijzeren pan aanbakt kunt u de pan schoonmaken met enkel heet water en daarna met zout op vol vuur uitbranden .
daarna laten afkoelen ,het zout verwijderen en met heet water schoonmaken. nooit meer met sop of een ander reinigingsmiddel de pan reinigen dan met heet water of uitvegen met keukenpapier.
bij mij blijven de gebakken eitjes vrolijk heen en weer zwemmen zonder vast te kleven.
nb.
nooit met aluminiumpannen , enkel stalen pannen !