Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tanja1980 - 10-01-2012 23:12:45
Huishouden & Energie

Sta op stoel prominent

Tenormin: mijn vraag was niet bedoeld om prominent 'aan de schandpaal te nagelen'. ik uit juist een persoonlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen en vraag mij derhalve eenvoudigweg af of ik de enige ben met bovenstaand beschreven ervaring.
uiteraard heb ik mijn ongenoegen ook naar prominent zelf geuit, maar van hen zal ik niet vernemen of andere cliënten ook dezelfde ervaring hebben..dus vandaar mijn vraag op deze website.
ik ben blij te lezen dat u wel goede ervaring heeft. iedereen heeft andere wensen en een ander budget.
ik persoonlijk vind echter, dat er een bepaalde verwachting wordt geschept door prominent, waarbij het uiteindelijke kostenplaatje pas duidelijk wordt op het einde van de rit. hoewel ik persoonlijk de prijzen buitensporig vind, is dat nog niet eens waar het mij nu om gaat, maar het totaalplaatje van werkwijze.
de door u beschreven service wordt zover ik weet overigens ook bij vitaalzorg nederland verleend, zonder onverwachte kosten.

vladja; dank voor je tip, ik ga dit eens nalezen!