Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-01-2012 23:50:49
Huishouden & Energie

Sta op stoel prominent

Tanja1980, en dit is juist wat ik bedoel met consumentenzaken in het algemeen. de één heeft wel en de ander géén goede ervaring met zo'n bedrijf, in dit geval prominent.uiteraard is prominent op dit forum al eerder aan de orde geweest en er waren, net als jijzelf, heel veel mensen niet tevreden. misschien heb ik geboft, kreeg een aardige verkoper thuis, die met van alles sjouwde, modellen toonde; enfin er was totaal geen pressie of iets dergelijks. ik heb, zoals uit bovenstaande blijkt, dus totaal geen idee hoe het er in de zaak zelf aan toe gaat. maar ik kan toch moeilijk, met wel een goede ervaring, gaan jokken dat het een "rot zaak" is? en voor jouw informatie, het ging niet over dure sta-op stoelen, hoor, daar heb ik geen geld voor. de prijs die ik voor mijn 2 banken betaalde is net zo veel als de sta-op stoel die jullie nu aangeschaft hebben.
wat meidam dus is overkomen in de winkel, ja, dan kan ik me voorstellen dat dit buitengewoon onprettig overkomt en zou ik ook niet gekocht hebben, maar ik was thuis, op mijn gemak, dus andere situatie.