Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma - 15-01-2012 22:44:19
Voeding & Gezondheid

Cambridge dieet

Voor een goed en gratis ad vies van een diëtiste en ervaringsdeskundigen kan je hier terecht http://www.opdieet.nl/">op dieet......

veel fora op internet over diëten, afvallen en de problemen die je daarbij tegenkomt zijn ervaringsdeskundigen maar bevatten ook vaak reclame voor alle onzin pillen en wondermiddelen, zoals oprha winfrey altijd zei "als ik het middel om slank te worden én te blijven had gevonden zou ik het met jullie allemaal delen!" juist aan een superrijke vrouw als zij, die iedere dure kuur en voor ons onbetaalbaar middel kon verschaffen kun je zien dat afvallen en slank blijven ontzettend moeilijk is en niet te koop in een potje of wonderdieet want dan had zij dat probleem met haar gewicht echt net gehad.

afvallen is meestal het moeilijke niet, op gewicht blijven wel omdat je je veranderde eetgewoonten de rest van je leven moet volhouden en dan nog het risico loopt aan te komen omdat je lichaam anders met energie omgaat door het afvallen. de webiste in de link geeft gezond verstand informatie en je kan er met je vragen terecht daarnaast les je hoe het anderen vergaat en kom je vast wel dingen tegen die je herkent.

clubs als de weight watchers verdienen veel geld en hun diëten werken voor 99% van de deelnemers tijdelijk omdat ze laag calorische diëten gebruiken met alle desastreuze gevolgen voor je lichaam van dien. het is niet gezond om 1 kilo per week af te vallen tenzij je extreem overgewicht hebt zoals ik eerder noemde, is 1 tot hooguit 2 kilo per maand afvallen door gezond te eten en iets meer te bewegen de grootste kans om het gewicht definitief kwijt te raken en de gezonde eetpatronen de rest van je leven vol te houden.

de oorzaak van overgewicht bij gezonde mensen heeft àltijd een emotioneel aspect en het is dus ook van groot belang om te onderzoeken wat de rol van voedsel in je leven is waardoor je overgewicht is ontstaan en de denkpatronen die daar een negatieve rol inspelen om te buigen en te veranderen.

sterkte en succes, turtel, ik wens je een gezonder eetpatroon en daardoor slanker 2012 toe.