Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annadal19 - 30-01-2012 17:15:09
Huishouden & Energie

Leren bank invetten

De vraag van level was: "moet je een bank wel invetten?" m.i. moet leder altijd worden gevoed. dit doe je met een goede was.
zelf gebruik ik lederwas die me is aangeraden door een meubelboulevard. mijn banken waren acht jaar oud toen ik ze overnam. heb ze schoongemaakt met lauw water en een middeltje eveneens door de meubelboulevard geadviseerd. daarna ingevet. wekelijks maak ik de banken schoon met een vochtige doek, en halfjaarlijks zet ik ze in de was. het zijn wit lederen banken en er is geen enkele sprake van verkleuring of donkerder worden.
wat ik gebruik heet "leather kit". prijs weet ik niet meer, maar doe nu al zeven jaar met dezelfde verpakking. wat zeur ik dan over een prijs?
wat sommigen schrijven over hoe zij hun lederen bankstel onderhouden, schrik ik.
zelf heb ik het ei van columbus ook niet uitgevonden, ik heb level in mijn ervaeingen willen laten delen.