Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

haagee
haagee - 06-02-2012 17:48:28
Auto & Vervoer

Schade oldtimer

Even dit: een benz van 78 is geen oldtimer maar gewoon een oude auto.

als geconstateerd is dat de starmotor stuk is helpt het opstarten met een extra acu niet.de startmoror zit vast of staat op een dood punt met de rotor op het anker. vaak helpt het even de auto in de versnelling op en neer te bewegen en daardoor draait de startmotor van zijn dode punt en voila hij doet het weer. kenners van oude amerikaanse autos hebben vaak een hamer bij zich om de starmotor een tik te geven, met hetzelfde effect als hierboven beschreven.
waarschijnlijk is door de grote spanning op een nietwerkende startmotor het anker verbrand en de spanning bleef erop en gaf warmte inde bedrading daardoor is een kortsluiting gekomen met als gevolg gedeelteijke verbranding.

had een ( echte) monteur dat moet weten, ja dat had hij.
wat is de reactie van uw garage over dit probleem? ben benieuwd