Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sandrav11 - 08-02-2012 12:46:59
Geldzaken & Recht

Hoeveel huurverhoging na vervangen geiser en ketel?

Ja het is inderdaad € 19,50 per maand de verhoging.
maar denk dat het verhaal toch net iets anders ligt, zal het even beter uitleggen.
de geiser is 3 jaar geleden vervangen voor een nieuwe, maar daar is altijd ellende mee geweest. na meerdere reparaties, smoesjes en dergelijke van het installatiebedrijf is ie nu toch echt helemaal kapot gegaan. deze is natuurlijk ons eigendom maar aangezien de ketel ook al 15 jaar oud is heeft het installatiebedrijf bij de woningbouw gevraagd of er een combiketel kan komen. het installatiebedrijf doet ook al het werk voor deze woningbouw namelijk.

en dat kan dus nu uiteindelijk wel (eerdere aanvragen zijn altijd afgekeurd omdat dat teveel werk zou zijn) maar wel tegen huurverhoging.

waarschijnlijk staan ze dus wel gewoon in hun recht met de verhoging. ze behandelen het nu alsof wij het zelf aangevraagd hebben natuurlijk. vervelende is wel dat wanneer het de ketel was geweest die de geest had gegeven (wat hoogstwaarschijnlijk binnenkort gaat gebeuren want die is ook niet echt best meer) we dan waarschijnlijk geen verhoging hadden gehad omdat die wel van de woningbouw zelf is en dus onder onderhoud valt.

al met al dus gewoon een hele vervelende situatie waarin we waarschijnlijk weinig keus hebben aangezien het wel goed gemaakt moet worden!

in ieder geval bedankt voor alle antwoorden.