Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
ericw - 10-02-2012 22:51:24
Huishouden & Energie

Help!! ikea laminaat vloer, hoe leg ik die?

[quote=jpjpjp schreef op vrijdag 10 feb 2012, 19:50]hallo
allemaal bull ik heb meerdere vloeren laminaat gelegt geen enkel probleem .
2 jaar geleden bij ikea ook die zooi gekocht tundra dus en heb er nog steeds spijt van .
het begint al bij het leggen van de delen de kopse kanten beschadigen heel snel veel te snel ,en ik beuk er echt niet op of zo hoor het is gewoon zoals gezegt troep.
na verloop van tijd begon de vloer op te bollen niet gewoon meer en sprong zelfs open.
expert van ikea erbij en natuurlijk had ik alles te strak gelegt want ikea vloeren schijnen wel heel erg veel van maat te verschillen zomer en winter zo ongeveer 2 cm verloop .
wat een onzin dan kun je die plaklatten ook gelijk wegsmijten die heb ik uiteindelijk gespijkerd ja dat was ook niet goed nee natuurlijk niet dan is ineens alles je eigen schuld .
kleine ruimtes gaat nog wel alhoewel je ook daar moet oppassen maar grootte ruimtes vergeet het maar koop het niet nooit niet en nimmer niet ik hoef geen helderziende te zijn om te weten dat het moeilijkheden gaat geven.
je kan het net ens normaal met een natte doek afnemen want dan trekt het al in de kanten nog zoiets ja dan heb je wel een rek van 2 cm nodig :-)
zoals gezegt echt niet mijn eerste vloertje dus weet ook wel wat ik doe en die liggen er nog prima bij en heb ook geen papiertje nodig weet het uit mijn hoofd onderhand.
maar dus never nooit geen tundra meer en op ikea hoef je ook niet te rekenen die sturen zo en vent die naar iets moet zoeken weet je wel zodat ze niet hoeven te betalen met een groothoeklens waar je eng van wordt.
als de rest die hier voor hebben gereageerd nog geen elende heeft komt dat nog wel .
i wil er verder ook niet meer over doorgaan dit heeft me al genoeg hoofdpijn gebracht .
ik ben er klaar mee wilde alleen toekomstige klanten waarschuwen, of breng het terug als je nog op tijd bent weg die troep.

jp van den berg

bij kliklaminaat moet je ook geen hamer en klos gebruiken en daar gaat het fout. de mannetjes kant aan de lange muurzijde leggen en de eerste rij afmaken, daarna links het overgebleven deel beginnen en dan volgende plank kops klikken en dan de lange zijde er in wippen. het is even een slag die je moet hebben en dam heb je aan de ikea vloer een vloer voor jaren.

de fout van van den berg is de hamer en klos waardoor de kopse kanten stoten en op gaan staan waar inderdaad water onder kan lopen en dit met lopen ook kapot loop echter is dit dus de onkunde van de legger.

mvg, eric