Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 13-02-2012 14:58:53
Elektronica & TV

Van wie is telefoonnummer 088 7780151

Geplukt van google:

met een 088-bedrijfsnummerreeks krijgt u een aaneengesloten reeks van 100, 1.000 of 10.000 telefoonnummers. ideaal als uw organisatie uit verschillende afdelingen of vestigingen bestaat. uw nummer is herkenbaar, voor iedereen makkelijk te onthouden en zorgt voor een professionele uitstraling. hoe groot of klein uw organisatie ook is.

iedere medewerker krijgt een persoonlijk telefoonnummer waarmee ze zowel vast als mobiel bereikbaar zijn, ook vanuit het buitenland. zo komen bellers altijd direct bij de juiste persoon of afdeling terecht. dit zorgt voor een efficiënte afhandeling van uw telefoonverkeer. daarbij kunt u medewerkers of zelfs volledige vestigingen eenvoudig verhuizen met behoud van uw telefoonnummer.

de beller betaalt een laag, interlokaal tarief. hierdoor zullen klanten en relaties sneller contact met u opnemen. dit stimuleert verkoopcontacten en kan uw omzet verhogen.

kort door de bocht lijkt dit een "verkoop"nummer van een een of andere aanbieder van weet ik veel. als u mobiel gebeld wordt, kunt u dit nummer op uw mobiel uitschakelen (zie uw instructie), als u thuis wordt gebeld, gewoon niet opnemen.