Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

getty
getty - 25-02-2012 13:27:34
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag en beroep

[quote=ron530 schreef op vrijdag 24 feb 2012, 21:19]is toch helder, een chalet huren tegen hoge kosten op een recreatie park kan toch nooit voor huurtoeslag in aanmerking komen. denk eens na, sprake van permanente bewoning is er niet, is gemeente gebonden ( moet je er al minstens tien jaar wonen). sociale woning is het ook niet en bovenal betreft het een recreatie woning, zal wat worden als iedereen zijn stacaravan als permanente verblijfplaats opgeeft.

beste ron, in de voorwaarden voor de huurtoeslag staat dat er wel huurtoeslag verstrekt kan worden voor een recreatiewoning, mits dit officieel door de gemeente is toegestaan en de huur natuurlijk niet boven de huurgrens uitkomt. het kan dus in sommige gevallen zeker wel !