Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 29-02-2012 18:46:44
Voeding & Gezondheid

Olie om te verhitten in de keuken

[quote=knolselder schreef op woensdag 29 feb 2012, 17:51] ha spikkel, dat is dus niet zo; het rookpunt van kokosolie is ongeraffineerd: 177 graden c., geraffineerd: 232 graden c. het rookpunt van rijstolie is 255 c. alleen avocado-olie (als je het kunt vinden/betalen:-) kan heter verhit worden: 271 c.

de vraag was 'welke olie om te verhitten in de keuken'. dan neem ik aan dat je wilt bakken, braden en frituren. ik zou niet weten waarvoor je meer dan 170 graden nodig hebt behalve cremeren ;-)