Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pl
platzak - 29-02-2012 19:22:40
Voeding & Gezondheid

Olie om te verhitten in de keuken

Ik heb de beste resultaten met kokosolie of koolzaadolie, de olie verbrand niet en wat je bakt wordt mooi gelijkmatig goudbruin. ook komen er geen giftige stoffen vrij. ze zijn heel goed verteerbaar. koolzaadolie heeft de smaak van roomboter als je er in bakt. het vuur niet te hoog zetten, want spatten doet koolzaadolie en kokos olie wel.