Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ir. benton deus
ir. benton deus - 02-03-2012 19:40:08
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=richard83 schreef op vrijdag 2 mrt 2012, 18:26]beste abonnee,

de nederlandse publieke omroep (npo) heeft besloten te stoppen met vier themakanalen. de inhoud van de kanalen verdwijnt niet, maar de meeste programma’s krijgen een andere plek binnen de overgebleven themakanalen of binnen de website van de publieke omroep.
• per 1 april 2012 stoppen de tv-zenders consumenten24 en geschiedenis24 met haar uitzendingen.
• spirit24 en sterren24 worden per 1 september 2012 niet meer aangeboden.
de programma's van deze zenders kunt u nog wel via internet bekijken (zie www.uitzendinggemist.nl). sommige programma's worden opgenomen in andere themazenders van de publieke omroep. zo zal het themakanaal holland doc 24 een aantal programma's van het themakanaal geschiedenis24 overnemen. de prijs van de pakketten tv plus en tv extra blijft ongewijzigd. ziggo beraadt zich over een alternatieve invulling voor de vier themakanalen.

mocht de wijziging een reden zijn om uw abonnement te wijzigen of op te zeggen, dan kan dat kosteloos. u kunt hiervoor tot 31 maart 2012 bellen met onze klantenservice. bel gratis 1200 (vanaf uw vaste telefoonaansluiting van ziggo) of 0900 - 1884 (€ 0,10 per minuut) en uw abonnement wordt dan per 1 april 2012 stopgezet. u bereikt ons op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

klik hier voor meer informatie over de zenderwijzigingen.

met vriendelijke groet,

marcel nijhoff
commercieel directeur

en...ga je het abonnement downgraden of opzeggen?!

ieder abonnee van ziggo ontving die brief.

deze informatie was al medio 2011 bekend gemaakt.

de vraag blijft nog vaag wat gaat ziggo voor die verdwijnende themakanalen in plaats brengen.

de abonnementskosten blijven wel onveranderd, daar wordt (nog) niet aan getornd.