Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 12-03-2012 13:52:31
Computers & Telefonie

Waarom glasvezel

[quote=gsm schreef op maandag 12 mrt 2012, 13:33]de vraag is dan alleen nog of de verbinding met het internet significant sneller is.

zoals ik hierboven al schreef, de uplink snelheid is hoger. glasaanbieders bieden een symmetrische snelheid, i.t.t. de adsl en kabelproviders.

of dit nodig is hangt helemaal af van wat je met de verbinding doet. verstuur of upload je regelmatig grote bestanden dan biedt dat voordelen. voor de doorsnee consument zal het niet zoveel uitmaken, maar als je regelmatig thuis werkt biedt het wel voordelen.

@emmap: dat er flink campagne wordt gevoerd is natuurlijk logisch. het gaat over een nieuw product voor iets waar de meeste consumenten al een leverancier voor hebben. de investering zijn gigantisch dus je wilt wel zo snel mogelijk zo veel mogelijk klanten hebben zodat de investering een beetje snel terugverdient kan worden. en snel is relatief: het duurt minstens 10 jaar voordat de investeringen zijn terugverdiend.