Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna53
donna53 - 12-03-2012 18:06:52
Computers & Telefonie

Waarom glasvezel

Wel een leuke discussie zo! ik vraag me echter af waarom er mensen zijn die analoog willen kijken via de glasvezel?? wat is daar nu het voordeel van? je gaat toch ook niet je auto duwen om hem vooruit te krijgen?
glasvezel tot aan je tv (en computer, etc.) heeft de toekomst. het is sneller en beter. wil je dit nog niet dan kun je ook ''gewoon'' via de telefoonlijn blijven kijken. bij kpn bijvoorbeeld krijg je gratis twee ontvangers in bruikleen, zo nodig kun je er tegen betaling nog meer bestellen. een radio, e.d. kun je apart aansluiten en hoeft dus niet persé via de tv. op je computer kun je ook nog tv kijken. het voordeel bij kpn is dat je (mocht je dat willen) tot 6 zenders tegelijk op dezelfde tijd kunt opnemen, iets wat je vroeger met 6 videorecorders moest doen. dus niet meer van dat programma komt om 20.30 en dan moet ik dat andere programma om 20.30 dus live gaan zien. je kunt alles opnemen en tzt afspelen. of interactief, dus halverwege achter de uitzending aan kijken terwijl hij opneemt zodat je de reclames door kunt spoelen.
ik vind dit een stuk plezieriger dan analoog. beetje uit het jaar kruik.