Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 12-03-2012 19:07:04
Computers & Telefonie

Waarom glasvezel

[quote=aragon schreef op maandag 12 mrt 2012, 14:04]
@eemmap en gsm,

bij glasvezel zitten er wel degelijk radiozenders op.
ja, dat is bekend, maar zijn die zenders ook op de bestaande audio installatie met fm radio ontvangst te ontvangen? volgens mij is radio bij kpn alleen op het tv toestel te beluisteren.

[quote]ook kun je met glasvezel op meerdere tv's in verschillende kamers tv kijken.
volgens mij kan dat bij kpn standaard met twee toestellen en wel digitaal.
analoge tv ontvangst is volgens mij niet mogelijk bij kpn. over meer dan twee tv's kon ik bij kpn moeilijk informatie vinden, afgezien van digitenne. maar uiteindelijk vond ik ergens dat elke extra tv voor digitale ontvangst €4/mnd extra kost.

[quote]kijk voor verdere info op www.kpn.com/glasvezel/kpn-glasvezel.htm.
op deze kpn site vind ik niets of weinig over fm radio en analoge tv ontvangst. kpn biedt dat gewoonweg niet aan.

kpn legt de glasvezel volgens mij niet tot in de meterkast, maar volgens mij slechts tot ergens dicht in de buurt. dat is wel een voordeel t.o.v. adsl, dat bij te grote afstand tot de centrale snelheid verliest, maar het biedt toch een, door het koperdraadje op het laatste traject naar het huis, beperkte snelheid.